BANNER2
BANNER1
Mitra
tentang Kami
about-us

Xiamen RuiMingSheng Trading Co., Ltd didirikan 2010 sarta geus ngalayanan rébuan klien di sektor automation industri leuwih ti hiji dasawarsa.Kami supplier profésional pikeun suku cadang automation industri.Kami ngahususkeun dina modul PLC, kartu kontrol DCS, kartu kontrol ESD, pangawasan turbin, ngawaskeun geter sareng sistem panyalindungan aset.

nempo leuwih